'Cafer Hoca seçilemez'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 1 Kasım erken seçimlerinde MHP'nin 4. sıra Antalya Milletvekili Adayı olan Cafer Uyar'ın, 7 Haziran'da olduğu gibi yine seçilemeyeceğini söyledi.

'Cafer Hoca seçilemez'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 1 Kasım erken seçimlerinde MHP'nin 4. sıra Antalya Milletvekili Adayı olan Cafer Uyar'ın, 7 Haziran'da olduğu gibi yine seçilemeyeceğini söyledi.

21 Eylül 2015 Pazartesi 00:21
'Cafer Hoca seçilemez'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti'nin Antalya listesini değerlendirdi. Seçimlere tekrar adım adım yaklaşıldığını söyleyen Berberoğlu, "Cuma günü itibariyle siyasi partiler milletvekili listelerini YSK'ya ulaştırdılar. Bizim de Antalya Milletvekili listemiz belli oldu. artık seçime yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Söz milletin diyoruz. Allah izin verirse 1 Kasım seçimlerinde de Alanyalılar Ak Parti'ye her zaman olduğu gibi oylarını arttırarak destek vereceklerine inanıyoruz" dedi.  
 
'BİZİM İÇİN ASIL OLAN DAVADIR'
Listeyi de değerlendiren Berberoğlu, "Bizim için hep listeler ve kişiler ikinci plandadır. Bizim için asıl olan davadır.7 Haziran seçimlerinde Lütfi Elvan kaptanlığında seçimlere hazırlanmıştık. Bu seçimlerde de Alanya'nın öz evladı Mevlüt Çavuşoğlu kaptanlığında seçimlere giriyoruz. Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın'ın da seçilebilecek bir yerden listede olması Alanya için önemli. Biz Alanya'dan 3 tane milletvekilini Ankara'ya göndereceğimize inanıyoruz" dedi. 
 
'AK PARTİ'DEN MHP'YE 44 BİN OY KAYMAZ'
7 Haziran Genel Seçimleri'nde MHP'nin 5 sıra Milletvekili Adayı olan Cafer Uyar'ın seçilemeyeceğini söyleyen Berberoğlu, Uyar'ın 1 Kasım erken seçimlerin de de yine 4. sıradan da olsa vekil seçilemeyeceğini belirtti. Berberoğlu, "Cafer Hoca yine seçilemeyecek çünkü bu seçimde rakamlara baktığınız zaman, çıkan sonuçlara bakıldığında MHP'nin dört vekil çıkarması zor görünüyor. Bizim 3 aydır yaptığımız çalışmalar neticesinde gördüğümüz sonuç vatandaşların Ak Parti'ye bir teveccüh gösterdiğini ve partimizin oyunun artacağını görüyoruz. Böyle bir durumda partiler arasında birbirine bir geçiş olmayacağı için Cafer Hoca'nın da ancak 44 bin oyun Ak Parti'den MHP'ye geçmesi ile kazanma şansı var. Ama ben bunun olacağını düşünmüyorum" dedi. 
 
Son Güncelleme: 21.09.2015 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81