'Büyük kolaylık sağlayacak!'

'Büyük kolaylık sağlayacak!'

29 Eylül 2017 Cuma 21:07
'Büyük kolaylık  sağlayacak!'
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi levha ekibi Alanya’nın batısındaki mahallelere yön ve mesafe levhaları taktı.
 
Alanya genelinde trafik levhası çalışmasını büyük ölçüde tamamlayan Alanya Hizmet Birimi levha ekibi daha önce yön levhalarını yaptığı kırsal mahallelerde bu kez mesafe belirten levha çalışması yapıyor. Alanya’nın batısında bulunan Gözübüyük, Orhan, Karamanlar ve Saburlar Mahallelerinin yön levhalarının ardından şimdi de mesafe levhaları grup yolları üzerine takıldı. Böylece bu mahallelere giden vatandaşlar hem mahalleyi daha rahat bulacak hem de ne kadar mesafe gideceğini bilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Kırsal alanlarda vatandaşların daha rahat etmesi ve kolay ulaşım yapabilmesi için trafik levhaları büyük önem arz ediyor. Sadece o yörede yaşayan insanlar değil, bu kırsal mahallelere giden yerli ve yabancı turistler için de bu çalışma büyük kolaylık sağlayacak” dedi.
Son Güncelleme: 29.09.2017 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81