'Bunlara bakkal bile emanet edilmez'

'Bunlara bakkal bile emanet edilmez'

13 Ağustos 2017 Pazar 21:17
'Bunlara bakkal bile emanet edilmez'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu. Sarıca, "ABD, Rusya ve İsrail Suriye hakkında gizli gizli görüşüyorlar. Mesele tabi ki Arz-ı Mevud! Peki bu devletler bir araya geldiklerinde Türkiye'yi görüşmediklerini, Türkiye'nin bölünmesi için neler yapılması gerektiğini konuşmadıklarını mı zannediyorsunuz?
İşte çok fena aldanıyorsunuz! Peki "Ortadoğu'da bizden habersiz yaprak dahi kımıldamaz" diyen bizim başımızdakilere ne diyeceğiz? Tabi ki Erbakan Hocamız'ın dediğini:"Bunlar çoluk çocuktur, bunlara bakkal bile emanet edilmez, bunlardan garson dahi olmaz. Peki bu garson dahi olamayacak adamları Ümmet'in umudu zanneden millete ve dahi hocalara ne diyeceğiz?
Allah düştükleri bu zilletten onları kurtarsın, şuur versin, uyanma nasip etsin, siyonizmin narkozundan kurtarsın diye dua edeceğiz" dedi. - Mert Cantürk
 
Son Güncelleme: 13.08.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81