'Biz milli dava diyoruz, hanımefendinin derdine bak!'

'Biz milli dava diyoruz, hanımefendinin derdine bak!'

24 Eylül 2017 Pazar 21:12
 'Biz milli dava diyoruz, hanımefendinin derdine bak!'
Meral Akşener'in Kerkük konulu sosyal medya paylaşımına tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Bu kadını MHP'nin başına getirmek isteyenler neyin ne olduğunu görsün. Milli dava diyoruz; Hanımefendinin derdine bak” dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Meral Akşener’in, “Hükümete tavsiyem Barzani’nin referandumunu engellemek istiyorlarsa derhal bizim YSK üyelerini göndersinler” açıklamasını eleştirdi. Türkdoğan, “Kerkük diyoruz, Türkmen Gardaşlarımız diyoruz, Milli dava diyoruz; Hanımefendinin derdine bak..! Milli meselelerde gayri ciddi bu yaklaşımı sergileyen bir bayanı Türk'ün son kalesi MHP'nin başına getirmek isteyenler..! Bu mücadele milli unsurlarla, gayri milliler arasında yaşanıyor..! Tasfiye olmuş hain beyinlerin tavsiyesi de ancak bu olabilirdi..! Bilin istedim..!” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 24.09.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81