'Biz bu davanın neferleriyiz!'

'Biz bu davanın neferleriyiz!'

06 Aralık 2017 Çarşamba 21:28
'Biz bu davanın neferleriyiz!'
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, dün ilk kez yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapıp başkanlık koltuğuna oturdu. Bundan sonraki süreçte teşkilat olarak kırgınlıkları gidereceklerini belirten Başkan Toklu, “Ak Parti kişilerin partisi değil, bir dava hareketidir. Davaya kişiler üzerinden değil, ekip üzerinden bakarsak bu dava başarılı olur. Biz bu davanın neferleriyiz. Davanın da başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Teşkilatı'nın 2 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan Kongresi'nde 430 delegeden 214'ünün oyunu alarak İlçe Başkanı seçilen Mimar Mustafa Toklu, dün saat 11.00’da İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını teslim aldı. Saat 14.00'de teşkilat bürosuna gelerek yönetim kurulu üyeleriyle buluşan ve ilk toplantısını yapan Toklu, ilk basın açıklamasını da gerçekleştirdi. Basın açıklamasında birlik beraberlik mesajı veren Toklu, Ak Parti'de yaşanan istifa sürecini de değerlendirdi. 
‘GENÇLİK RUHUNU ALANYA’YA YANSITMAYA ÇALIŞTIK’
Toklu, şöyle konuştu: "Kongre sürecinde desteklerinden dolayı katkıda bulunan tüm teşkilat üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Alanya tarihinde nadir görülecek kalabalıkta bir kongre gerçekleştirdik. Bu da bizi ayrıca mutlu etti. Kongremizin coşkulu geçmesi, katılımın yüksek olması ve her kesimden kişilerin aktif dahil olması bizlere aslında güzel bir başlangıç yapmanın mutluluğunu da yaşattı. Ak Parti adına Alanya'ya yakışan bir kongre gerçekleştirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Bu kongre sürecinde gerçekleştirmiş olduğumuz birlik beraberliğimiz, parti tabanındaki partiye olan teveccüh inşallah bundan sonraki süreçte de devam edecek. Birlik beraberlik ruhunu bundan sonraki süreçte inşallah tekrar hep birlikte geriye getirip çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongre süreci öncesinde listemizi oluşturmak adına çeşitli istişareler yaptık. 12-13 günlük süreçte tüm parti tabanıyla bir araya geldik. Türkiye genelinde başlayan yenilenme ve gençlik ruhunu Alanya'ya yansıtmaya çalıştık. 
‘KIRGINLIKLARI GİDERECEĞİZ’
Tabi birçok başvuru oldu. 350'ye yakın başvuru gerçekleştirildi. Bu başvuruların içerisinden 38 yönetim kurulu üyesi belirlemek zorundaydık. Ufak tefek kırgınlıklar veya isteklerin yerine gelmemesiyle ilgili sıkıntılar olabilir. Ancak burada görev bize düşüyor. Parti teşkilatı olarak bundan sonraki süreçte parti tabanımızı kucaklayıp parti içerisinde oluşabilecek en ufak kırgınlığı dahi gidermekle yükümlüyüz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapacağız. 
'İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL' 
Listedeki bazı kişilerin listede bulunan bazı isimleri görüp bunlarla çalışmayacağını söyleyerek istifa ettikleriyle ilgili soruya da cevap veren Toklu, “İstifa gibi bir şey söz konusu değil. Biz zaten kongredeki listeyle yönetimimizi oluşturduk. Divana teslim ettiğimiz listeyle çalışmalarımızı yapıyoruz. Herhangi bir istifa söz konusu değil. Ama şöyle bir durum var. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu da bunu konuşmalarında sık sık telaffuz etti. Olaya dava olarak bakmak gerekiyor. Ak Parti kişilerin partisi değil, bir dava hareketidir. Davaya kişiler üzerinden değil, ekip üzerinden bakarsak bu dava başarılı olur. Biz bu davanın neferleriyiz. Davanın da başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." – Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 06.12.2017 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81