'Birlikte sağlam ve güçlü olun!'

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

'Birlikte sağlam ve güçlü olun!'

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

02 Haziran 2017 Cuma 19:13
'Birlikte sağlam  ve güçlü olun!'
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret ederek kendisiyle bir süre görüştü. Kaymakam Harputlu'ya ziyarette bulunan AESOB yönetimine Alanya'da bulunan AESOB’a bağlı Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın başkan ve yönetimleri de eşlik etti.
BAŞKAN DERE "75 ODAMIZ MEVCUT"
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya odalar hakkında bilgi veren AESOB Başkanı Dere, "Bazı etkinlikleri katılmak üzere Alanya'ya geldik. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret etmek istedik. İl ve ilçelerde bulunan toplam 75 odamız mevcut. AESOB Antalya’daki en büyük Sivil Toplum Kuruluşu. Bu odalarımızın 37 tanesi merkezde, 38 tanesi ise ilçelerde. Buradaki esnaflarımız işlerini düzgün yapan ve Ahilik Kültürünü de ellerinden geldiğince yaşatmaya çalışan esnaflardandır" dedi.
KAYMAKAM HARPUTLU "BİRLİKTE, SAĞLAM VE GÜÇLÜ OLURSANIZ TOPLUMDA GÜÇLÜ OLUR"
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Başkanı Adlıhan Dere nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ramazan ayını kutlayarak sözlerini başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Birlikte güzel işler yapılırsa ülkemiz, bölgemiz ve Alanya'mız kazanır. Esnaflarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Her türlü de desteğe hazırız. Sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız. Esnaflarımız birlikte, sağlam ve güçlü olursa toplumda güçlü olur" dedi.
Son Güncelleme: 02.06.2017 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81