'Bir gün değil her gün minnettarız'

Alanya Doğa Okulları, Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78.yılında saygı ve özlemle andı.

'Bir gün değil her gün minnettarız'

Alanya Doğa Okulları, Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78.yılında saygı ve özlemle andı.

11 Kasım 2016 Cuma 23:41
'Bir gün değil her  gün minnettarız'
Atatürk’ün izinden giden ve Atatürk’ün inkılaplarına sahip çıkan Alanya Doğa Okulları öğrencileri, tören alanında 9’u 5 geçe saygı duruşuyla başlayan; 9.30 ‘da konferans salonunda devam eden 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programında Atamıza verdikleri değeri yoğun duygularla gösterdiler.
Programın içinde Atamızın  “Batının valsine karşı, bizim de mükemmel bir dansımız var “ dediği; cesaret, güç, gurur ve uyumun simgesi olarak nitelendirdiği zeybeğe; Atatürk’ün efeler gibi savaşırcasına, hastalığa meydan okurcasına oynadığı son zeybeğine de yer veren Alanya Doğa öğrencileri duygulu anlar yaşattı. Alanya Doğa Okulları yöneticileri ve öğretmenleri, tüm çalışma arkadaşlarıyla Atatürk’ün en büyük eseri Cumhuriyet’e sahip çıktıklarını ve Atatürk’ün izinde iyi nesiller yetiştirmeyi kendilerine  görev bildiklerini belirttiler. Öğrencileriyle birlikte Atamızı bir gün değil, her gün saygı, sevgi, rahmet ve minnetle andıklarını vurguladılar.
Son Güncelleme: 11.11.2016 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81