'Bir gün bizi anlayacaklar'

İskelede geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan havuz sisteminin bozulması ile son günlerde başlayan tartışmaların daha fazla büyümemesi ve bölgede yeniden huzurun tesis edilmesi için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

'Bir gün bizi anlayacaklar'

İskelede geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan havuz sisteminin bozulması ile son günlerde başlayan tartışmaların daha fazla büyümemesi ve bölgede yeniden huzurun tesis edilmesi için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

01 Haziran 2017 Perşembe 20:25
 'Bir gün bizi  anlayacaklar'
Yatçılar Kooperatifi Başkanı Demirel, ALTSO Başkanı Şahin’den çözüm için destek istedi. Şahin, konuyu Emniyet Müdürü Çakmaklı’ya taşıdı. Belediye Başkanı Yücel ise konu hakkında daha önce yaptığı açıklamaları hatırlatarak “3 yıldır haykıra haykıra söylüyorum. Bir gün yetkililer bizi anlayacaklar” dedi. 
 
ŞAHİN’DEN DESTEK İSTEDİLER
Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek son günlerde iskelede yaşanan sıkıntıları görüştü. Şahin, “Alanyamızda huzurun bozulmaması için her türlü çalışmaya destek oluruz” derken Demirel de Şahin’in İskele’de daha önce yaşanan kaosu arabuluculuk yöntemiyle sona erdirdiğini hatırlattı. Demirel, “Sayın Başkanımız İskeleyi iyi bilir. Onun girişimleri ile bir önceki sorunu aştığımız gibi bu problemi de çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum.” dedi.

HERKESİN GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ
Tek isteklerinin huzur ve barış içinde ticaret yapabilmek olduğunu belirten Demirel, ancak son dönemlerde iskelede istenmeyen gelişmelerin yaşandığını söyleyerek önemli bir destekle oluşturulan havuz sisteminin bozulmasının bölgede tansiyonu arttırdığını vurguladı. Demirel’in destek çağrısına yanıt veren Şahin, “Bu sorunların çözümü için bizler elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Herkesin huzuru için üzerimize düşeni yaparız.  Havuz sisteminin içinde yer almak istemeyen arkadaşlarımızın da görüşünü alarak başta sayın kaymakamımızla ve belediye başkanımızla ortak bir çözüm üreteceğiz” dedi. 

3 YILDIR HAYKIRARAK SÖYLÜYORUM
Şahin, Yatçılar Kooperatifi’nin ardından İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı’yı ağırladı. Ziyarette, iskelede yaşanan sıkıntılar masaya yatırılıp, alınması gereken tedbirler konuşuldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise encümen toplantısı sonrası konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Daha önce yapmış olduğu açıklamaları hatırlatan Başkan Yücel, “Hem kooperatifi hem üyeleri ve oradaki esnaf arkadaşlarımızla birlikte kamuoyu ile sürekli paylaşıyorum bunu. Bizim o bölgede ne yapmak istediğimizi, ne yapılması gerektiğini 3 yıldır haykıra haykıra söylüyorum. Bir gün yetkililer bizi anlayacaklar” dedi.
Son Güncelleme: 01.06.2017 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81