'Bahçeli derse AKP ile çalışırız'

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun 'MHP Alanya'da da evet oyu için çalışacak' sözlerini değerlendirdi.

'Bahçeli derse AKP ile çalışırız'

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun 'MHP Alanya'da da evet oyu için çalışacak' sözlerini değerlendirdi.

17 Ocak 2017 Salı 20:25
'Bahçeli derse AKP ile çalışırız'
 Genel Başkanımızın bize vereceği talimatlara göre hareket edeceğiz diyen Türkdoğan, "Sayın Bahçeli, bu anlamda da sahaya inin, bir çalışma yapın derlerse yapacağız. AKP ile çalışma yapın derse AKP ile çalışma yapacağız. Takdir Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizindir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Teşkilatı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından basına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek sözlerine başladı. Türkdoğan, "Geçtiğimiz günlerde TBMM'de Anayasa değişikliği ile ilgili  toplanılan toplantılarda bu paketin 1. tur oylamaları sonuçlanmış ve referandum eşiğinin üzerinde yani toplam 330'un üzerinde oyla TBMM'den geçmiştir. Önümüzdeki günlerde ikinci tur oylaması yapılacaktır. İkinci tur oylamasının da Allah'ın izniyle TBMM'den her türlü provokasyona ve acıtasyona rağmen geçeceğine, Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi inanmaktayız. Bu yasa milletimizin önüne referandum ile birlikte gelecektir" dedi.

'BAHÇELİ'NİN OYU OYUMUZ, YOLU YOLUMUZDUR'
İlk dört maddesine Milliyetçi Hareket Partisi ve onun değerli başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyin üzerine basa basa teminat altına aldığı anayasa değişiklik paketi referandum ile millet iradesinin önüne gelecektir" diyen Türkdoğan, "Sayın Genel Başkanımızın oyu, oyumuz, yolu yolumuzdur. Genel Başkanımızın kararı ne ise bizlerde MHP Teşkilatları olarak Genel Başkanımızın dün olduğu gibi bugünde emrinde olacağız. Onun işaretine, onun gösterdiği hedefe doğru hareket edeceğiz" diye konuştu.

BU KRİZİN ADI KONULAMIYOR'
Yaşanan ekonomik krizle ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan şunları söyledi: "Türk ekonomisinin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreç herkesin malumu. Adı konulmamış bir ekonomik kriz ile karşı karşıyayız. Doların 4 TL, Euro'nun 4 TL'nin üzerine çıktığı bir süreç yaşamaktayız. Bu anlamda işsizlik oranlarının belirtilenin çok çok üzerinde olduğunu görüyoruz. Özellikle Alanya'mız bir turizm bölgesi, bu nedenle de geçtiğimiz sezon hem ülke ekonomisi hem de Alanya'mız ekonomik krizdeydi. Rusya ile yaşanan uçak krizi ve yaşanan terör olayları nedeniyle turizm sezonu çok kötü geçti. İnşallah önümüzdeki turizm sezonu 2016'dan iyi olur. Alanya'mızda esnafımız ve turizmcimiz inşallah bir nebze olsun 2017'de nefes alırlar.

MHP ESNAFIN SORUNLARINI KOMİSYONLA TESPİT EDİYOR
Bizde MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak turizmin ve esnafın sorunlarını tespit etmek üzere İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımız içerisinde konuya hakim arkadaşlarımızdan bir komisyon oluşturduk. Alanya turizminin ve Alanya esnafının sorunları, meseleleri ve önereceğimiz çözüm yollarını içeren bir raporu önümüzdeki günlerde Alanya kamuoyu ile paylaşacağız."

'TÜREL'İN VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAĞINA İNANIYORUZ'
Başkan Türkdoğan, geçtiğimiz ay ki Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Türkler Mesire yerinin büyükşehire tahsis edilmesiyle ilgili gündem maddesine MHP grubunun evet oyu kullanmasıyla ilgili de konuştu. Türkdoğan, "Alanya'mızda bulunan ve geçmiş dönemde yerel belediyelerimiz tarafından işletilen, ormana ait mesire yerlerinin büyükşehir belediyesine tahsisi ile alakalı yapılan Büyükşehir meclisinde ki görüşmede MHP grubumuzla, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel beyin, gerek Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel beyi gerekse de MHP Grup sözcüsü Selçuk Senirli beye vermiş olduğu bir söz var. Sayın Türel, biz bu mesire yerlerini büyükşehir belediyesi olarak alacağız ve Alanya Belediyesi'ne kirasını ödemek kaydıyla devredeceğiz demiştir. Bundan dolayı da Alanya'da bulunan mesire yerlerinin büyükşehir belediyesine tahsis edilmesi hususuna meclisde MHP grubumuzda evet oyu kullanmıştır. Biz Sayın Türel'in verdiği sözü tutacağına inanıyoruz. Kendisi değerli bir siyasetçidir. Verdiği sözün de arkasında durur diye düşünüyoruz" dedi.

'TAKDİR GENEL BAŞKANIMIZIN'
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun 'MHP ile Alanya'da da evet oyu için çalışacağız' sözleri ile ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, "Bizim her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Başbuğumuzun izinde, liderimizin emrindeyiz derken bunu boşuna söylemiyoruz. Biz liderimizin emrindeyiz. Bizim liderimiz Devlet Bahçeli. Önümüzdeki süreçte referandum şartları oluştuğunda Sayın Genel Başkanımızın, teşkilatlara vereceği talimat ne olursa biz harfiyen yerine getireceğiz. Bu anlamda da sahaya inin, bir çalışma yapın derlerse yapacağız. AKP ile çalışma yapın derlerse AKP ile çalışma yapacağız. Ama takdir Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizindir" şeklinde konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 17.01.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81