'Bahçeli Alanya'nın sorunlarını biliyor'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Alanya'nın il olma talebini hükümete seslenmesiyle ilgili olarak, "Sayın Bahçeli'nin de böyle bir açıklama yapması bizleri çok mutlu etmiştir. Demek ki Alanya'nın sorunlarını Sayın Bahçeli biliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

'Bahçeli Alanya'nın sorunlarını biliyor'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Alanya'nın il olma talebini hükümete seslenmesiyle ilgili olarak, "Sayın Bahçeli'nin de böyle bir açıklama yapması bizleri çok mutlu etmiştir. Demek ki Alanya'nın sorunlarını Sayın Bahçeli biliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

26 Mayıs 2017 Cuma 19:58
'Bahçeli Alanya'nın  sorunlarını biliyor'
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 24 Mayıs Çarşamba günü Alanya Belediyesi'nin toplu temel atma ve açılış törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alanya'nın il olma isteğini hükümete seslenmesini değerlendirdi. Bahçeli'nin Alanya'ya gelmesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Şahin, "Sayın Bahçeli ülkemiz ne zaman zor durumda kalmışsa her zaman vatan millet sevdasıyla, birlik beraberlik çerçevesinde ülkemize sahip çıktı. Hükümetimiz ile de zaten çok uyum içerisinde çalışıyorlar. Bilhassa vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve bunun üzerine 15 Temmuz'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminde de ilk tepkiyi Sayın Devlet Bahçeli vermiştir.  Bizim için Devlet Bahçeli'nin her zaman özel bir yeri vardır. Alanya'ya gelmesinde ve programda emeği geçen Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e gerekse de MHP İlçe Başkanı Sayın Mustafa Türkdoğan'a teşekkür ediyoruz. İl konusu çok önemliydi. Alanya'nın il olmasını hepimiz cani gönülden istiyoruz. Biran önce olmalı. Geçmişte kaçırdığımız fırsatları değerlendirip il olmalıyız. böyle bir imkan olursa zaten bizlerde STK temsilcileri arkadaşlarımız ile birlik beraberlik çerçevesinde Alanya'nın il olması konusunda gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Ancak Ak Parti  iktidarında hiç il kararı alınmadı. Bende şunu yakınen biliyorum. Gerek sayın Dışişleri Bakanımız ile dostluğumuzdan gerekse de daha önce Ak Parti'de siyaset yapmamdan eğer bir il kararı alınırsa Alanya ilk üçün içinde. İl olmasını tabiki temenni ediyoruz. Tabi Sayın Bahçeli'nin de böyle bir açıklama yapması bizleri çok mutlu etmiştir. Demek ki Alanya'nın sorunlarını Sayın Bahçeli biliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
'GELENEKSEL İFTAR PROGRAMIMIZI YAPACAĞIZ'
Ramazan ayı ile ilgili de konuşan Başkan Şahin, "Bilindiği üzere gerek kahvaltılı istişare toplantılarımız gerekse iftar programımızza devam ediyoruz. Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi üyelerimizle her zaman birlikte olacağımızın sözünü vermiştik. Bu yılda iftar programımız devam edecek. Bunu geleneksel hale getirdik. Ramazan ayı içerisinde tam gününü daha belirlemedik. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya programına göre iftar günümüzü belirleyip tüm üyelerimiz ile bakanımızı iftarda bir araya getireceğiz. Ramazan ayının tüm Alanya'yamıza ve tüm işadamlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diye konuştu. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 27.05.2017 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81