'Artık eski Türkiye yok'

Aksu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik kötü muamele yapan ülkelere yüklendi.

'Artık eski Türkiye yok'

Aksu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik kötü muamele yapan ülkelere yüklendi.

17 Mart 2017 Cuma 10:56
'Artık eski Türkiye yok'
Bakan Çavuşoğlu, Hollanda ve Avrupa’ya seslenerek, "Bugün Avrupa’daki Türkler 1 milyona yakın istihdam sağlıyor, 1 milyona yakın kişiyi Avrupa’da çalıştırıyor. Önce işçi olarak gittiler şimdi iş adamı. Size iş veriyor. 20 milyar Euro Avrupa ekonomisine katkı sağlıyor. Benim oradaki vatandaşlarımı ikinci seviye muamele yapamasın" dedi.  Türkiye’nin İMF’den borç para aldığı zamanlarda bayram yaptığını belirten Çavuşoğlu, artık o devrin çok geride kaldığını hatırlattı. "Artık geçti, O Türkiye yok, bambaşka bir Türkiye var, yep yeni bir Türkiye var. Her zamankinden çok güçlü bir Türkiye var, bunu bilin öğrenin artık" diyen Çavuşoğlu, artık karar masasında Türkiye’nin olduğunu vurguladı.
ÖĞRENCİLERİN UÇAK İSTEĞİNİ KIRMADI
Öte yandan Bakan Çavuşooğlu, Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Çavuşoğlu öğrencilerin okul önüne sivil ve savaş uçağı istemesi üzerine ise "Eğer hukuki bir sorun yoksa yapalım. Hem savaş uçağı, hem sivil uçak olsun. Hukuki sıkıntı varsa bile başka yerden bakalım ve buraya getirelim" diye konuştu.
Son Güncelleme: 17.03.2017 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81