'Amacımız gençlerin alışkanlık kazanmaları'

'Amacımız gençlerin alışkanlık kazanmaları'

18 Kasım 2016 Cuma 23:26
'Amacımız gençlerin alışkanlık kazanmaları'
'Amacımız gençlerin alışkanlık kazanmaları'

Türkiye'nin 81 ilindeki gençler, milli birlik, beraberlik ve manevi duyguların canlı tutulması amacıyla düzenlenen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında camilerde bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Toklu, ÜniAk Alanya Başkanı Yılmaz İçmen de Alanya Alış Cami'de gerçekleştirilen etkinliğe tam destek verdi. Çok sayıda AK Parti'li gencin yanı sıra Alanya Müftüsü Mustafa Topal ile Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak'ın da katıldığı etkinlik sabah namazında gerçekleştirildi.
AMAÇ BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK
Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen organizasyon kapsamında AK Parti'li gençler Alış Cami'de bir araya geldi. Gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı, dua etti. Sabah namazının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce cemaate çorba ikramı da yapıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, cami cemaatine gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade ederek, "Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 18.11.2016 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81