'Alanya'nın hamalı olmaktan gururluyuz'

Basın mensupları ile bir araya gelen ALTSO Başkanı Şahin, Alanya için yapılan ve yapılacak olan projelerden söz ederek ilçenin her türlü sorununa ve istediğine eğildiklerini belirtti. Şahin, “Biz Alanyamızın hamalıyız. Hamalı olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.

'Alanya'nın hamalı olmaktan gururluyuz'

Basın mensupları ile bir araya gelen ALTSO Başkanı Şahin, Alanya için yapılan ve yapılacak olan projelerden söz ederek ilçenin her türlü sorununa ve istediğine eğildiklerini belirtti. Şahin, “Biz Alanyamızın hamalıyız. Hamalı olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.

12 Ekim 2016 Çarşamba 22:52
'Alanya'nın hamalı  olmaktan gururluyuz'
Basın mensupları ile bir araya gelen ALTSO Başkanı Şahin, Alanya için yapılan ve yapılacak olan projelerden söz ederek ilçenin her türlü sorununa ve istediğine eğildiklerini belirtti. Şahin, “Biz Alanyamızın hamalıyız. Hamalı olmaktan da  gurur duyuyoruz” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya basınıyla AGC Center'da düzenledikleri yemekte biraraya geldi. Yemeğe AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ve medya kuruluşlarının çalışanları katıldı. Yemek sonrasında konuşan Başkan Şahin, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen destek için bir araya geldiklerini söyledi.
OLMAYAN PARAYLA YAPTIK
Göreve geldikleri günden beri her zaman istişare ettiklerini belirten Şahin, “Verdiğimiz sözleri tuttuk. Nerde sorun varsa üzerine gittik. Kamuoyundan teveccüh gördük. Lokomotiflik görevini yerine getirdik. Alanya'nın marka değerini yükseltmek için yapmamız gerekenler vardı. Turizm Meslek Yüksekokulunu 5-6 ayda olmayan parayla yaptık. Amacımız bu okulla turizme ara eleman kazandırmaktı. Sanayi ve hal projemiz vardı. 2001'de yapılan ve zaman aşımına uğrayan bir Akdağ projesi vardı.
TÜREL’DEN YETKİ DESTEĞİ
Sanayi esnafı çalışırken çevresindekiler rahatsız oluyordu. Hemen sanayi projesine giriştik. Hal projesi var. Alanya'nın tarım, turizm, inşaat ve emlak lokomotifi var. Alanya'nın 4 hali vardı, birleşmesi gerekiyordu. Halin önceki gün ihalesi gerçekleşti. Alanya'nın lokomotif sektöründen biri tarım, tek bir hal olursa çiftçinin ürünü daha fazla para edecek. Onlar da kazanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Hal kamu yararına olduğu için en üst seviyede yetkimi kullanacağım’ dedi. 90 dönüm daha tahsis geldi. Uygulamada daha farklı bir proje ortaya çıkacak" dedi.
HAL ALANYA'YA 50 YIL HİZMET EDECEK
Golf alanlarını da takip ettiklerini belirten Başkan Şahin, "Her krizde ALTSO vardı. Biz biliriz demedik. Herkesle, siyasi partilerle istişare ettik. Projeler bitti ama çalışmaya devam edeceğiz. Bize Alanyamızdaki ticaret erbablarımız ne kadar devam et derse biz o kadar devam edeceğiz. Biz Alanyamızın hamalıyız. Hamalı olmaktan da  gurur duyuyoruz. Ben başkan olmadan hali ziyaret edince duygulanmıştım. İlkokul 4. sınıftayken ben kırık sandıkları tamir ediyordum. 4 hali birleştireceğiz. Bu hal Alanya'ya 50 yıl hizmet edecek. Alanya ile ilgili her talebi yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
Son Güncelleme: 12.10.2016 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81