'Alanya için çalışıp, üretmeye devam ediyoruz'

'Alanya için çalışıp, üretmeye devam ediyoruz'

22 Ağustos 2017 Salı 21:26
'Alanya için çalışıp,  üretmeye devam ediyoruz'
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çıplaklı ve Oba Mahalleleri’nde 11 milyon 700 bin TL’ye yapılan üç büyük yatırım olan Maden Kalker Ocağı, Asfalt Plenti ve Kapalı Hayvan Satış ve Kesim Yerinde incelemelerde bulundu. Üretken Belediyecilik anlayışıyla Alanya’ya yeni hizmetler kazandırdıklarını belirten Başkan Yücel, "Alanya halkı her şeyin en iyisine, en kaliteli ve en güzelini hak ediyor. Alanya için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çıplaklı ve Oba Mahalleleri’nde 11 milyon 700 bin TL’ye yapılan üç büyük yatırım olan Maden Kalker Ocağı, Asfalt Plenti ve Kapalı Hayvan Satış ve Kesim Yerinde incelemelerde bulundu. Üretken Belediyecilik anlayışıyla Alanya’ya yeni hizmetler kazandırdıklarını belirten Başkan Yücel, “Belediyemizin ihtiyacı olan tüm asfalt malzemesini Maden Kalker Ocağı’nda kendimiz üretiyoruz. Oba’da yapımı süren Asfalt Plentimiz kısa süre sonra üretime geçecek. Artık Merkez ve Belde Mahallerdeki tüm yolları sadece sıcak asfalt yapacağız.” dedi.
BAŞKAN YÜCEL, OBA VE ÇIPLAKLI’DAKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensupları ile birlikte Alanya Belediyesi’nin Oba ve Çıplaklı Mahallerinde bulunan 3 büyük yatırımını inceledi. İlk olarak Çıplaklı Mahallesi’nde 2 hektarlık alana kurulan Maden Kalker Ocağında incelemelerde bulunan Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin yol, asfalt, dolgu, altyapı, üstyapı, inşaat ve beton hizmetlerinde ihtiyacı olan kum çakıl gibi hammaddenin tamamının Belediye’ye ait Maden Kalker Ocağı’nda üretildiğini söyledi. 
'BELEDİYENİN İHTİYACINI FAZLASIYLA KARŞILIYOR”
Maden Kalker Ocağı’nın 6 milyon TL’ye mal olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin ihtiyacı olan kum-çakıl gibi hammaddeleri piyasanın çok altında ürettiklerini belirtti. Başkan Yücel, “Üretken belediyecilik anlayışımızla kendimizin çabalarıyla yaklaşık 3 yıldır uğraşarak Maden Kalker Ocağı’nın işletme ruhsatını aldık. Yaklaşık 2 aydır da randımanlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu tesisimiz saatte 300-400 ton arasında bir üretim yapıyor. Bu üretim de belediyemizin tüm ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Serbest piyasadan çok daha ucuza mal ediyoruz. Kaliteli, ucuz, hızlı, yerinde ve zamanında hizmet veriyoruz. Maden Kalker Ocağı, araç ve ekipmanlarıyla birlikte 6 Milyon TL’yi buldu. Buradan 5 km uzaklıktaki Asfalt Pilentimizle entegre olarak hizmet verecek.” dedi.
KAPALI HAYVAN SATIŞ YERİ VE KESİMHANESİ HİZMETE AÇILDI
Maden Kalker Ocağı’ndan sonra Çıplaklı Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesinde hizmet vermeye başlayan Kapalı Hayvan Satış Yeri ve Kesimhanesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Yücel, “Alanya’mıza kapalı Hayvan Satış Yeri ve Kesimhanesini kazandırdık. Vatandaşlarımız buradan rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alıp, hijyenik şartlarda kesimini yaptırabilecekler.” dedi.
KURBAN’DAN SONRA DA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK
Burada hayvan yetiştiricileri ve esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kapalı hayvan pazarı Alanya’nın en büyük ihtiyaçları arasındaydı. Halkımızın bu talebini yerine getirdik. İçinde kesimhanesi de olan bu hayvan satış yerini 700 bin TL maliyetle tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Sadece Kurban bayramında değil, burası her zaman halkımıza hizmet verecek. Adağı olan burada kestirebilecek, satış yapmak isteyen hayvanını satabilecek. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
'ASFALT PLENTİ ÜRETİME GEÇİNCE MERKEZ VE BELDE MAHALLELERDE SADECE SICAK ASFALT YAPACAĞIZ”
Kapalı Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nden sonra Oba Mahallesi Kızılcaşehir Mevki’nde inşası devam eden Asfalt Plenti’ni denetleyen Belediye Başkanı Yücel, 5 Milyon TL’ye maliyetle kurulan Asfalt Plenti üretime geçtikten sonra Alanya merkez ve mahallelerde sadece sıcak asfalt yapacaklarını söyledi. Başkan Yücel, “Asfalt Plentimiz üretime geçtikten sonra altyapısı biten yerleri sıcak asfalt yapacağız. Satih kaplamayı altyapısı bitmeyen, merkez hariç köy ve yaylalarda yapacağız. Merkez ve belde mahallelerinde tamamen sıcak asfalt yapacağız. Halkımıza kaliteli ve konforlu yollar sunacağız.” şeklinde konuştu.
SAATTE 160 TON ÜRETİM
Asfalt Plenti’nin faaliyete geçmesiyle belediyenin tüm ihtiyacını fazlasıyla karşılayacağını belirten Başkan Yücel, “Bundan önceki tesisimiz saatte 50 ila 60 ton üretiyordu. Şimdiki  tesisimiz saatte 160 ton üretim yapacak. Bu da demektir ki iş hacmimizi 3 katı, 4 kart arttıracağız.  Bu bizim bölgemize yettiği gibi civar ilçelere de verebileceğiz. Çünkü altyapısını en az 30-40 yıl hizmet verecek şekilde tasarladık. Amacımız hem tasarruf yapmak, hem zamandan kazanmak hem de en kaliteli ve konforlu hizmeti yerinde ve zamanında verebilmek için elemizden gelen tüm projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz ve tek tek de bu projeleri hayata geçiriyoruz. Alanya halkı her şeyin en iyisine, en kaliteli ve en güzelini hak ediyor.  Alanya için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.“ dedi.
Son Güncelleme: 22.08.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81