'Alanya'da kimse duygu sömürüsü yapamayacak!'

Alanya Belediyesi'nin zabıta ekipleri, ilçe sakinlerinin huzuru, sağlığı ve refahı için gece gündüz çalışıyor.

'Alanya'da kimse duygu sömürüsü yapamayacak!'

Alanya Belediyesi'nin zabıta ekipleri, ilçe sakinlerinin huzuru, sağlığı ve refahı için gece gündüz çalışıyor.

09 Haziran 2017 Cuma 22:34
'Alanya'da kimse duygu  sömürüsü yapamayacak!'
Çalışmala ve denetimlerin yaz sezonunun başlamasıyla daha da arttığını söyleyen alanya Belediyesi'nin Zabıta'dan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, "Zabıta Müdürlüğümüz 7/24 Alanya'da yaşayan halkımızın hizmetinde. Özellikle Ramazan dolayısıyla kurduğumuz gıda ve hijyen ekibi, gıda mühendisi, çevre mühendisleri ve zabıta ekiplerimiz ile devamlı kontrollerini yapmaktalar. Ayrıca geceleri gürültü kontrolüyle alakalı, çığırtlkanlık ile alakalı aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimiz daha çok vatandaşlarımızın ve gelen turistlerimizin huzuru için çalışmalarımız bundan sonra da aralıksız devam edecek" dedi.
'DİLENCİ SAYISI AZALDI'
Zabıta ekiplerinin yürüttüğü dilencilik ile mücadele konusunda da konuşan Kula, "Bilindiği üzere zabıtanın yapmadığı herhangi bir iş yok. Bu işte zabıtamızın işi. Dolayısıyla bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Geçmiş yıllara baktığımız zaman önemli oranla dilenci sayısı azaldı. Mücadelemiz devam edecek. Alanya'da kimse duygu sömürüsü ve buna benzer şeyler yapamayacak" diye konuştu. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 09.06.2017 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81