'Adalet Yürüyüşü'ne Alanya'dan destek

'Adalet Yürüyüşü'ne Alanya'dan destek

10 Temmuz 2017 Pazartesi 01:55
'Adalet Yürüyüşü'ne  Alanya'dan destek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki 'Adalet' yürüyüşüne Alanya'dan destek için giden grup yürüyüşe katıldı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne Alanya'dan da destek geldi. MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanması davasında CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapse mahkum edilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yurt genelinden destek gelmişti. 24 günde 432 kilometrelik Adalet Yürüyüşü'nü gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'na CHP İlçe Teşkilatı üyeleri de destek verdi. Otobüsle İstanbul'a giden CHP Alanya İlçe Teşkilatı ve üyeleri 'Adalet Yürüyüşü'ne taşıdıkları dövizler ve 'Adalet' yazan tişörtleriyle destek verdi. Ankara'dan başladığı yürüyüşün sonuna gelen Kılıçdaroğlu, dün saat 18.00'deki Maltepe mitingiyle eylemini bitirdi. 
 
Son Güncelleme: 10.07.2017 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81