'Adalet istiyoruz'

'Adalet istiyoruz'

27 Nisan 2017 Perşembe 22:30
'Adalet istiyoruz'
5 kişi ile birlikte 2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili dönemin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen'in yargılandığı davanın 13’üncü duruşması bugün Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek. BBP Alanya İlçe Başkanı Başkanı Fevzi Yıldırım katılacağı duruşmayla ilgili, "25 Mart 2009’da kahpece bir suikastle helikopteri düşürülen ve şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için adalet aramak için bugün saat 14:00’te Kahramanmaraş Adliyesi'ndeyiz"dedi.
'SABRIMIZ KALMADI'
8 yıldır Muhsin Yazıcıoğlu için adalet peşinde olduklarını söyleyen Yıldırım, “Bu vatanın öz evladı şehit Muhsin Yazıcıoğlu için adalet arayacağız, bulana kadar da devam edeceğiz. Eyy beyler devleti yönetenler, o sıcak koltuklarınızda oturup göbek ovalamak yerine birazcık vicdanınızı dinleyin ve adalet dağıtın. Eyy  AKP bize vermediğiniz adalet bir gün sizlere lazım olacak. Allah’ın adaleti er ya da geç tecelli edecek. Biz adalet istiyoruz. Vermediğiniz sürece iki elimiz dünya ahiret yakanızda olacaktır” dedi.
Son Güncelleme: 27.04.2017 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81